Voimme erittäin iloisena ilmoittaa, että valikoimassamme on maailman johtavan suksimerkin Fischerin tuotteita syksystä 2019 alkaen!

Tällä kaudella myymme erityisesti malleja, jotka olemme todenneet hyväksi hinta-laatusuhteeltaan ja sopivat erinomaisesti laatua arvostaville kuntohiihtäjille sekä vaativille aktiiviharrastajille. Seuraavassa lyhyt katsaus tämän talven Fischer-valikoimaamme.

Luistelusukset

Carbonlite Skate Plus

Carbonlite Skate -malli kuuluu Fischerin tuotevalikoimassa RACE CODE -sinetillä varustettuihin malleihin eli korkeimpaan mahdolliseen laatuluokkaan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sekä suksen materiaaleissa että valmistuksessa on hyödynnetty parhaita mahdollisia vaihtoehtoja.

Tälle kaudelle Carbonlite-mallit saivat kaksi merkittävää päivitystä, jotka olivat aiemmin käytössä vain Speedmax-malleissa: Ensimmäinen on ”cold base bonding” eli pohjan kylmäliitostekniikka. Tämä on kenties suurin teknologinen edistysaskel suksien valmistuksessa tällä vuosikymmenellä. Normaalisti suksien pohjamateriaali prässätään kiinni suksen runkoon ja muihin materiaaleihin kuumassa lämpötilassa, mutta Fischerin kehittämällä uudella tekniikalla pohja voidaan kiinnittää huomattavasti alhaisemmalla lämpötilalla jälkikäteen. Lopputuloksena saadaan pohja, joka tarjoaa paremman ja tasaisemman voiteen tarttumisen sekä pohjaviimeistelyn. Toinen tärkeä uudistus on Air Core HM (High Modular) Carbon -runko, joka on nyt ensimmäistä kertaa Carbonlite-malleissa.

Teknisten uudistusten lisäksi tietenkin myös ulkoasua päivitettiin.

Nippelitietoa: Valmistusmaa Itävalta, runkoprofiili Skating 115, pohjaviimeistely World Cup Plus.

Varastoimme Carbonlite Skate -mallia mitoissa 181, 186 ja 191cm.

RCS Skate Plus

Myös legendaarinen RCS Skate -malli on uudistunut tälle kaudelle. Ulkonäkömuutosten lisäksi suurin muutos tapahtui valmistusteknologiassa eli nyt myös tämä malli valmistetaan kylmäliitostekniikkaa (Cold base bonding) hyödyntäen.

Muuten kyseessä on edelleen yksi parhaista oman luokkansa luistelusuksista, joka toimii niin harrastajan kuin vaativan aktiivihiihtäjän käytössä. RCS on Fischerin edullisin luistelusuksi Race World Cup -kategoriassa.

Nippelitietoa: Valmistusmaa Itävalta, runkoprofiili Skating 115, pohjaviimeistely World Cup Plus.

Varastoimme RCS Skate -mallia mitoissa 176, 181, 186 ja 191cm.

 

Perinteisen sukset (skin-sukset)

Twin Skin Carbon

Twin Skin Carbon on pari talvea markkinoilla ollut Fischerin ”kisaskini”. Tälle kaudelle muutoksia tuli lähinnä ulkonäköön, sillä toimivuus on todistetusti yhä erittäin hyvällä tasolla.

Mallin runkorakenne on sama kuin voideltavassa RCS-mallissa eli soveltuu mainiosti laatua arvostaville aktiivihiihtäjille ja jopa kisakäyttöön tietyissä olosuhteissa.

Suosittu valinta monelle maraton-hiihtäjälle.

Nippelitietoa: Valmistusmaa Itävalta, runkoprofiili Classic 902, runkorakenne Air Core Carbon, pohjaviimeistely World Cup Plus.

Varastoimme Twin Skin Carbon -mallia mitoissa 192, 197, 202 ja 207cm.

Twin Skin Race

Aktiivi/kuntoilija-kategoriaan kuuluva Fischer Twin Skin Race edustaa malliston pitokarvasuksien kärkeä hinta-laatusuhteessa. Toisaalta malli toimii mainiosti kilpahiihtäjän treenivälineenä, toisaalta se tarjoaa helppoa hiihdettävyyttä kaikille kuntohiihtäjille tasosta riippumatta. Hieman kisamalleja pidemmät skinit varmistavat hyvän pidon myös herkemmällä potkulla.

Laatua arvostaville kunto- ja aktiivihiihtäjille tämä malli on hyvin järkevä vaihtoehto.

Nippelitietoa: Valmistusmaa Itävalta, runkoprofiili Classic 812, runkorakenne Core Air Core Basalite Pro, pohjaviimeistely World Cup Pro.

Varastoimme Twin Skin Race -mallia mitoissa 187, 192, 197, 202 ja 207cm.

 

update:

Kaikista Fischerin tuotteista löytää lisätietoa Nordic Workbookista (englanniksi): https://www.fischersports.com/explore/company/catalogues

Ja “suksi-insinööreille” tarjolla myös Technical Manual: https://issuu.com/fischersportsgmbh/docs/w20318_engl_xc-tm?e=2908201/65032240