Yli 100 euron ostokset ilman toimituskuluja noutopisteeseen. Maksuton kotiintoimitus yli 300 euron ostoksille.

Tälle kaudelle otimme valikoimaamme tiettyjä Vauhdin PURE-malliston tuotteita. Valmistajan sanoja lainatakseni PURE-mallisto on ”uusi kokonaan fluorivapaa suksivoide- ja hoitotuotemallisto, joka käsittää tuotekategoriat aina kilpahiihtäjän vaatimustasoon asti. Puhtaampi ja vastuullisempi suksivoide on Vauhdin vastaus nykysukupolven tarpeisiin ja arvoihin. Vauhdin Pure mallisto on pitkäjänteisen ja systemaattisen kehitystyön tulos, josta yhtiö on jättänyt patenttihakemuksen.

Seuraavassa pikainen katsaus tuotesarjaan.


Mallisto sisältää tuotteita neljässä eri hinta- ja tuotekategoriassa. Kalleimmasta halvimpaan näiden nimet ovat Race, Pro, Up ja One.

PURE Race -mallit on suunniteltu erityisesti kilpakäyttöön. Valikoimasta löytyvät luistonesteet, luistopulverit, pidot ja liisterit.

PURE Pro -mallit on suunniteltu vaativille aktiivi- ja kilpahiihtäjille harjoitus- ja kilpakäyttöön. Valikoimasta löytyvät luistonesteet, luistovahat sekä pidot.

PURE Up -mallit on suunniteltu aktiivi- / kilpahiihtäjille harjoituskäyttöön. Valikoima sisältää luistonesteet sekä luistovahat.

PURE One -mallit on suunniteltu harrastekäyttöön. Valikoimaan kuuluvat luistonesteet sekä luistovahat.

Neljän selkeän hintakategorian lisäksi luistot on jaoteltu kelialueen mukaan: Cold pakkaskeleille, Mid nollan/pikkupakkasen kosteille keleille, sekä Wet vesikeleistä kosteisiin nollakeleihin. Näiden lisäksi valikoimassa on LDR (long distance races) muuttuviin olosuhteisiin sekä Polar koviin pakkasiin.

Luistojen ja pitojen lisäksi mallisto käsittää muutamia hoitotuotteita ja -välineitä. Näistä ehkä oleellisimpana voisi nostaa luistopintojen puhdistus- ja hoitoaine Pure Clean & Gliden.


Viime talven testien perusteella voimme rehellisesti suositella PURE-malleja. Puhdas ja vastuullinen mallisto, tuotteiden helppo käytettävyys (erityisesti luistonesteet), toimivuus eri kelialueilla ja kotimainen tuotanto (erittäin moderni tuotantolaitos Joensuussa) ovat vahvoja valttikortteja kehittyvässä suksivoidemarkkinassa.