Hiihtoniilo.fi on suomalainen maastohiihdon verkkokauppa, joka tarjoaa asiantuntevan palvelun sekä laadukkaat tuotteet kaikentasoisille hiihtäjille ympäri Suomen. Lue yleisimmät kysymykset ja vastaukset alta.

Mikä on Hiihtoniilo.fi?

  • Hiihtoniilo.fi on pelkästään maastohiihtoon erikoistunut asiantuntijaliike, joka toimii ja palvelee verkossa. Olemme 100% suomalainen toimija (y-tunnus 2832398-7).

Eikö teillä ole myymälää?

  • Palvelemme vain verkon kautta. Näin saamme pidettyä kustannukset kurissa ja mahdollistettua järkevän hintatason asiakkaillemme. Hiihtoniilo.fi:n varasto ja toimistotilat sijaitsevat Espoossa, mutta palvelemme hiihtäjiä Hangosta Utsjoelle.

Onko noutomahdollisuutta?

  • Toimitamme kaikki tuotteet toimitusehtojen mukaisesti Postin tai Matkahuollon välityksellä. Kiireisimmän sesongin ulkopuolella voimme toimittaa tilattuja tuotteita (erit. suksia) myös pääkaupunkiseudun hiihtopaikoille.

Myyttekö vain kisasuksia?

  • Myymämme tuotteet ovat laadukkaita kisa- ja aktiiviharrastajakategorian välineitä. Lähtökohtana tuotevalikoimaa suunniteltaessa on ollut, että jokainen myynnissä oleva tuote edustaa oman kategoriansa huippua. Oikein valittuna kisasukset toimivat erinomaisesti myös tavallisilla harrastajilla.

Miksi myymänne tuotteet ovat noin kalliita?

  • Maastohiihtovälineisiin pätee sama sääntö kuin moniin muihin harrastuksiin: laatua ei saa ilmaiseksi. Sijoitetuille euroille saa hyvin vastinetta, sillä laadukkaat tuotteet kestävät useita vuosia kovassakin käytössä ja toimivat juuri tarkoitetulla tavalla.

Mitä maksaa tuote x? Teettekö minulle tarjouksen suksista/monoista/sauvoista?

  • Kaikki tuotteet ovat valmiiksi hinnoiteltu kilpailukykyiselle tasolle. Kannattaa seurata sivustoa säännöllisesti ajankohtaisten kampanjoiden ja tarjousten varalta. Teemme erillisiä tarjouksia, mikäli tarjouspyynnön arvo ylittää 5000 euroa.

Voiko teille soittaa? Lähettää sähköpostia? Tai jopa whatsapata?

  • Voi toki, katso yhteystietomme ylävalikosta. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostilla, sesongin aikana emme pysty vastaamaan puheluihin. Olemme myös monissa sosiaalisen median palveluissa, mm. Instagram.

Myyttekö luistimia? Pulkkia? Lasketteluvälineitä?

  • Emme valitettavasti myy. Hiihtoniilo.fi on puhtaasti maastohiihtovälineiden erikoisliike, koska haluamme tuntea hyvin kaikki tuotteemme ja tarjota vain parasta asiantuntemusta asiakkaillemme. Meiltä et siis löydä fillareita tai jalkapalloja.

Olen kilpahiihtäjä, löydättekö varmasti sopivat sukset tarpeisiini?

  • Suksien valinta ei ole salatiedettä, mutta vaatii mittauksia ja tulosten oikeanlaista tulkintaa. Jokainen myymämme suksipari mitataan ja arvioidaan käsityönä, jolloin voidaan varmistaa sopivuus haluttuun käyttöön. Lisätietoja tavoistamme valita suksia löytyy Ostajan oppaasta.

Olen tavallinen kuntoilija, saanko saman palvelun suksien valinnassa?