Yli 100 euron ostokset ilman toimituskuluja noutopisteeseen. Maksuton kotiintoimitus yli 300 euron ostoksille.

Hiihtokengät – LUE TÄMÄ

1,00 

Talvesta 2021/22 alkaen emme valitettavasti enää pidä varastossa uusia hiihtokenkiä. Tämän takana on kaksi keskeistä syytä:

1) Muista hiihtovälineistä poiketen hiihtokenkien myyminen verkkokaupassa on merkittävästi vaikeampaa. Jokaisen hiihtäjän jalka on aavistuksen erilainen ja mallien välillä on isoja eroja lesteissä ym. istuvuuteen merkittävästi vaikuttavissa seikoissa. Toisaalta kaupallisesta näkökulmasta katsottuna hiihtokengistä saatava myyntikate ei kata sovittamisesta aiheutuvia merkittäviä vaihto-/palautuskustannuksia (toisin kuin yleensä esim. vaatteiden verkkokaupassa).

2) Erityisesti kaudelle 21/22 esille noussut hiihtokenkien huono globaali saatavuus. Kesällä/syksyllä 2021 maahantuojilta saadut viestit indikoivat, että tiettyjen merkkien/mallien osalta saatavuutta tälle talvelle on lähes mahdotonta arvioida. Kuten monella muullakin toimialalla, maailmanlaajuiset ongelmat raaka-aineiden saatavuudessa ja logistiikassa näkyvät myös hiihtovälineissä, joissa erityisesti hiihtokenkien osalta tilanne on vaikea.

Mikäli etsit uusia hiihtokenkiä kaudelle 21/22, suosittelemme merkkien/mallien sovitusta laajan valikoiman tarjoavassa kivijalkaliikkeessä.

Varasto loppu